Karayahşi Şehit Astsubay Ahmet Deniz Varol İlkokulu

Vizyon: Karayahşi İlkokulunu, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlar sergileyerek çevresindekilere örnek olabilen, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için çağın gereklerine uygun ölçüde en kaliteli eğitim öğretimi yapmak, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini en üst düzeye çıkarmak, sorumluluk bilinci ve özgüvenleri yüksek bireyler olmalarını sağlamak, öğrencilerimize sevgiyi saygıyı dürüstlüğü, milli değerlere bağlılığı öğretmek, öğrencilerimizi barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, çevreci, bilimsel ve pozitif düşünen, sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, onları bir üst eğitime en iyi şekilde hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14:30
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Voleybol küçük kızlarda Manisa il birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi, Kodla Manisa, Sıfır Atık, Atık Pil ve Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var projeleri

Telefon - (0236) 735 5075

WEB - https://724391.meb.k12.tr

Adres - Karayahşi sokak No538/A Karayahşi Mahallesi SalihliMANİSA

Yerleşim Yeri - Karayahşi köy merkezi.

Adres - Karayahşi sokak No538/A Karayahşi Mahallesi SalihliMANİSA

Ulaşım İlçe merkezi ile asfalt kaplamalı kara yolu bağlantısı var. Yaklaşık 4 km´lik kısmı çift yönlü asfalt yol.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 17 km.